Türkçe  English  Arabic                FACEBOOK' DA PAYLAS   TWITTER'DA PAYLAS
   
     Anasayfa     Kurumsal    Ürünler      Üretim     Kalite     Besicilik     Bize Ulaşın
Müşteri Hizmetleri
 Kurumsal
 Laboratuvar
 Üretim
 Kalite
 Besicilik
Duyurular
 Web Sitemiz Yayına Girmiştir

 

Laboratuvar

          

 

HAMMADE ALIMI VE ANALİZİ
Fabrikamıza gelen  buğdaylar işleme alınmadan önce cins, protein kalitesi ve sertliklerine göre kalite kontrolü edilir laboratuvarlarımızda yaş gluten, indeks, hektolitre sedimantasyon ve nem tahlilleri yapılarak hangi üründe kullanılması gerekiyorsa, buğday depo ve silolarımızda sınflandırılarak depolanır sırasıyla yıkanma, tavlanma ve dinlenme aşamalarından geçtikten sonra kırılmaya hazır hale gelir .